Köksrenovering Uppsala

Vi renoverar ditt kök

Att renovera ditt kök kan vara en spännande och givande upplevelse. Det är en möjlighet att skapa ett kök som är både funktionellt och stilfullt, och som passar perfekt för din livsstil.

Vissa drömmer om ett öppet och vackert kök i huset eller paradvåningen där hela familjen kan samlas för att laga och äta goda middagar sent in på kvällen. Kanske vill man låta köket vara en del av det utrymme för festligheter som tar över efter avslutad middag eller kanske är man den morgonpigga som vill njuta av sitt kaffe vid soluppgången.

Andra kanske vill skapa en plats där det snabbt och effektivt ska lagas matlådor för veckan och där köket fungerar mer som en arbetsyta än ett ställe för umgänge.

Vad man än har för mål och drömmar med sitt kök så kan en köksrenovering i Uppsala utföras professionellt av oss på IC Bygg & Interiör AB. Ta kontakt med oss för att få prisförslag!


Vilket material passar ditt kök?

När det gäller köksrenovering är materialvalet viktigt för att sätta sin stil och få till en bra funktionalitet. Tidigare kunder till oss har ofta valt arbeta med dessa material:

  • Trä är populärt för köksrenoveringar. Det ger en varm och inbjudande känsla och kan användas för skåp, bänkskivor och golv. Vi hjälper att plocka fram det bästa träslaget för er design.
  • Stenmaterial som granit och marmor ger en elegant atmosfär. Stenbänkskivor är hållbara och motståndskraftiga mot värme och repor.
  • Rostfritt stål är modernt och industriellt. Det ger en ren och minimalistisk look och är enkelt att rengöra.
  • Kompositmaterial som kvarts är ett populärt alternativ till sten. Det är starkt och finns i olika färger och mönster.

Designat efter dina villkor

VI har stor passion för gedigen byggkonst. Oavsett om vilken typ av design som passar dig så har vi en lösning för dig. Köksrenoveringen ger dig möjlighet att uttrycka din personliga stil och skapa ett kök som passar just dig. Vi kan jobba efter en modern design som fokuserar på enkelhet, renhet och funktionalitet. Här integreras apparater och utrymmen anpassa för smart förvaring. Faller inte det moderna dig i smaken så kan man arbeta mot en mer lantlig stil där vi använder detaljer som trä och sten med mjuka färger för att skapa en rustik känsla.

En annan väg att gå är att skapa en traditionell design ger en tidlös och varm atmosfär till köket. Det kännetecknas av detaljerade snickerier, prydnadsdetaljer och klassiska färger.

Vi har även hjälp många kunder att renovera efter en minimalistisk design som fokuserar på en ren och lugn atmosfär utan distraktioner. Typsikt för dessa designer är tex. diskreta handtag, neutrala färger och släta ytor.

Vad kostar en köksrenovering i Uppsala?

Vårt löfte är att aldrig tumma på kvalitet på vare sig arbete eller material. I planeringen går vi igenom produktions- och materialkostnad. För att ta fram kostnaderna så lämnar vi förslag på olika företag som vi haft en lång arbetsrelation med. På så sätt säkerställer vi att kvaliteten är hög och priset bra.

Snabb och effektiv renovering

En renovering kräver tid och anpassning för dig som boende. Precis som med priset vill vi även hålla nere tiden för renovering så mycket som möjligt. Varje projekt är olika och kräver olika mycket tid så för att få en tidsuppfattning så kan ni börja med att skriva till oss vi vår kontaktsida.

Kontakta oss för offert