Om oss

Välkommen till IC Bygg & Interiör AB - ditt val för gedigen byggkonst och pålitliga lösningar. Vi är ett litet men väletablerat byggföretag som brinner för att leverera hög kvalitet och hållbara resultat.

Erfarenhet och engagemang

Med många års erfarenhet inom branschen har vi inte bara förfinat våra byggkunskaper, utan också etablerat starka relationer med samarbetspartners inom olika områden som VVS, plåt, plattsättning, el och markanläggning.

Oavsett om det handlar om små eller stora projekt kan vi erbjuda totalentreprenad för att göra det så smidigt som möjligt för dig som kund. Vi strävar inte bara efter att uppfylla dina förväntningar, utan att överträffa dem. Från det tidiga planeringsstadiet till det färdiga objektet är vi med dig varje steg på vägen.

Vad kan du förvänta dig?

Vår filosofi är enkel - en nöjd kund är en bra kund. För att säkerställa detta håller vi regelbundna avstämningar under hela projektets gång. Vi sätter kundens förtroende i främsta rummet och strävar alltid efter att överträffa förväntningarna. När du väljer oss kan du känna dig helt trygg. Vi är försäkrade och lämnar garantier på alla våra utförda arbeten. Tillsammans skapar vi byggnader som står starka och resultat som varar.

Hör av dig för att få ett prisförslag